Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Στον βόθρο της Ιεράς Συνόδου.



Σε αυτόν τον βόθρο τα σκατά επιπλέουν με περίσσια χάρη. Κομματόσκυλα και κωλογλύφτες που ζουν σε βάρος των υπολοίπων Ελλήνων πολιτών, καταστρώνουν και εκπονούν τα ανίερα σχέδιά τους γεμίζοντας τις βαθιές τσέπες τους με βρώμικο μαύρο χρήμα. 


Στο κέντρο της Αθήνας, στο Κολωνάκι συγκεκριμένα, υπάρχουν ως γνωστόν τα γραφεία της Ιεράς Συνόδου, εκεί στην οδό Ιασίου. Εκεί είναι το στέκι πολλών εξεχουσών προσωπικοτήτων, ναυαγίων της ζωής, μιζαδόρων, αγάμητων και άπλητων, καθώς και λαμογιών παντός είδους που λυμαίνονται το κρατικό χρήμα ασταμάτητα, και δίχως κανέναν έλεγχο.
Σε αυτόν τον βόθρο τα σκατά επιπλέουν με περίσσια χάρη. Κομματόσκυλα και κωλογλύφτες που ζουν σε βάρος των υπολοίπων Ελλήνων πολιτών, καταστρώνουν και εκπονούν τα ανίερα σχέδιά τους γεμίζοντας τις βαθιές τσέπες τους με βρώμικο μαύρο χρήμα. Στην Ιερά Σύνοδο η κλίκα των ολίγων εξουσιάζει πολλούς, και όσο το ανύπαρκτο Ελληνικό Κράτος κάνει τα στραβά μάτια αγοράζοντας ψήφους από τους κίναιδους και κλέφτες Αρχιερείς τόσο το κακό θ΄ ανθίζει.
Ο Αυγουστίνος Καντιώτης γνώριζε καλά τη βρωμιά τους και τους ξεφώνιζε καθημερινά και ασταμάτητα. Όταν πλέον μεγάλωσε στα χρόνια και αποσύρθηκε, η βρωμερή συμμορία τους ηρέμησε και αγαλλίασε, αφού πλέον ένας σημαντικός πόλος αντίδρασης είχε φύγει από τη μέση.
Η κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί επί ημερών Ιερωνύμου είναι άνευ προηγουμένου. Οι ομοφυλόφιλοι Αρχιερείς έχουν γεμίσει την Εκκλησία με πνευματικά τους τεκνά, πουλώντας τον λόγο του Θεού σε τιμές κόστους. Οι Επισκοπικές εκλογές είναι τεράστια μπίζνα, και ο Ιερώνυμος μαζεύει χρήμα και δύναμη ασταμάτητα, απειλώντας τους αδύναμους εκβιάζοντας τους δυνατούς.  
Όσοι έχουν ακόμα την αίσθηση πως όλοι αυτοί είναι «άνθρωποι» της Εκκλησίας και του Θεού πλανώνται οικτρά. Πρόκειται για ένα τσούρμο αληταράδων οι οποίοι τυγχάνουν της κάλυψης του Κράτους με μόνο σκοπό να περνούν αυτοί καλά και να μασάνε τον κόπο και τον ιδρώτα των άλλων. Τα σκάνδαλά τους είναι τόσο μεγάλα και τρανταχτά που δεν καλύπτονται με κανέναν τρόπο. Ωστόσο, πάντοτε βρίσκουν τα λαμόγια τον τρόπο να τη σκαπουλάρουν. Πάντοτε βρίσκουν τον αδύναμο κρίκο, ο οποίος θ΄ αρπάξει το κατιτί του και θα βγάλει το σκασμό.
Οι εποχές άλλαξαν, και η Ευρώπη έχει ήδη ταχθεί κατά της ομπρέλας που κρατά το Ελληνικό Κράτος πάνω απ΄ το κεφάλι της διαπλεκόμενης Εκκλησίας. Είναι νομίζω καιρός και οι Έλληνες στην πλειοψηφία τους να κάνουν ακριβώς το ίδιο, και να συνασπιστούν ενάντια στο φασιστικό καθεστώς που επιβάλλεται με το έτσι θέλω σε όλους, χωρίς κανείς όμως να το έχει ζητήσει._