Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Ο παπά - Π.Α.Ο.Κ. ξαναχτυπά!!!



Όπως μπορείτε να δείτε και ν΄ ακούσετε στο σχετικό βιντεάκι ( λίγο παλαιότερο ) ο πατήρ συμμετέχει ενεργά στους πανηγυρισμούς των κατά τα άλλα συμπαθεστάτων φιλάθλων του Π.Α.Ο.Κ.
Εκτός από το: «Γεια σου παπά, παπά, γαμώ τον Πειραιά» ακούγεται το άσμα ασμάτων: «λα λα, λα λα, δεν είμαστε καλά, στα μυαλά μας» αλλά και το φοβερό και τρομερό χιτάκι «εσένα θέ, εσένα θέλουμε παπά…εσένα θέλουμε παπά…».
Ο «άγιος» πατέρας ξεδίνει με τους πανηγυρισμούς και χαίρεται ( και με το δίκιο του ) για τις επιτυχίες της ομάδος του. Είναι βέβαιο πως ο ίδιος εκμεταλλεύεται σφόδρα την αγάπη του για τον Π.Α.Ο.Κ. αφού οι δημόσιες εμφανίσεις του στο γήπεδο και στα μπαλκόνια, είναι κάτι το οποίο δε συνάδει σε καμία περίπτωση με την Ιερατική του ιδιότητα.
Στην τελευταία του εμφάνιση στην Κρατική Τηλεόραση μετά από τη νίκη της ομάδας του επί του Π.Α.Ο. ο παπά – Χρήστος ως άλλος τηλεοπτικός αστήρ δε δίστασε να μοιράσει φιλιά και ευχές ( χριστιανικές ) στους ποδοσφαιριστές της ομάδας που αγαπά. Όμως δεν αρκέστηκε μόνο σε αυτά.
Η διαφήμιση - στους δύσκολους καιρούς που ζούμε - είναι δυνατό εργαλείο στα χέρια αυτών που μπορούν μέσα από τα Μ.Μ.Ε. να προωθήσουν την «πραμάτεια» τους. Ο παπά – Χρήστος ( και ο κάθε παπά – Χρήστος ) πουλά απλή φιλανθρωπία, η οποία διαφημίζεται, προκειμένου να ξέρει ο Λαός πως οι ποιμένες του προσφέρουν έργο μεγάλο και θεάρεστο. Συσσίτια, συσσίτια, συσσίτια…


Φάτε κορόιδα από τα συσσίτια τους!!! Αυτό έχουν, αυτό διαφημίζουν και αυτό πουλούν! Αφού ξεπούλησαν την Ελλάδα τώρα είναι φιλάνθρωποι και γαλαντόμοι απέναντι στον εξαθλιωμένο Έλληνα ο οποίος πληρώνει τους μισθούς τους, τη στιγμή που η ανεργία θερίζει νέους και μεγαλύτερους, προσοντούχους πτυχιούχους, και σίγουρα όχι λαμόγια σαν αυτούς.
Ο παπά – Π.Α.Ο.Κ. είναι σίγουρα αυτός που φταίει λιγότερο απ΄ όλους, θα μπορούσε όμως την επανάσταση του να την έκανε όχι στα γήπεδα αλλά στον δρόμο. Δεν ακούσαμε ποτέ, κανέναν παπά – Χρήστο να λέει και να καταγγέλλει τα όσα συμβαίνουν εναντίον της Ελλάδας από τους άθλιους δεσποτάδες σε συνεργασία με τους πολιτικούς.