Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Καλοριφέρ για τους βρώμικους κώλους τους!

Η Ελλάδα χάνεται και οι λεχρίτες δεσποτάδες κόπτονται για το αν θα έχουν καλοριφέρ για να ζεσταίνουν τους βρωμερούς κώλους τους!!!
 


Διαβάζω σε «σοβαρό» εκκλησιαστικό πρακτορείο ειδήσεων ( ξέρετε, από αυτά τα γνωστά, που πλημμυρίζουν καλά λόγια για τα λαμόγια ) πως εκτός των υπολοίπων σοβαροτάτων θεμάτων που συζητήθηκαν κατά την ανατάραξη των υδάτων του βόθρου της Ιεραρχίας, κάποιος «άγιος» έθεσε θέμα «καλοριφέρ». Γράφει λοιπόν ο αγαπητός παπαράτσι των δεσποτάδων:


Τους Μητροπολίτες απασχόλησε και το οικονομικό αδιέξοδο της Ιεράς Συνόδου. Η πτώση στα έσοδα είναι τραγική.
Τα περασμένα χρόνια ο προϋπολογισμός δεν έπεφτε από τα 22 εκατομμύρια ευρώ και φέτος έχει καταλήξει μόλις στα επτά!
«Στην επόμενη ιεραρχία (σ.σ. τον Οκτώβριο) να είστε σίγουροι, όπως πάνε τα οικονομικά μας, δεν θα έχουμε να ανάψουμε το καλοριφέρ…» έλεγε περιγράφοντας την τραγική οικονομική κατάσταση των ταμείων της Εκκλησίας, Μητροπολίτης της Πελοπονήσσου.

Καταλάβατε τώρα γιατί φωνάζουμε καιρό τώρα; Η Ελλάδα σβήνει και οι π@υσταράδες της Ιεραρχίας κόπτονται για το καλοριφέρ!!!


- Μην πηγαίνετε ρε βρωμιάρηδες στις Ιεραρχίες, καθίστε στ΄ αυγά σας! Έτσι κι αλλιώς κότες είστε όλοι. Πάρτε και κάνα τεκνό αγκαλιά - όπως η Άντζι και η Θεία - να σας ζεσταίνουν, και όλα καλά. Αϊ σιχτίρ λεχρίτες!


Αναδημοσίευση http://www.ierakatixisis.com